Mobirise

Doriene Lsurine
Welkom bij De Rustige Stuiterbal 

Mijn naam is Doriene Laurine. En ben hier, in deze tijd van transitie, om naast het mijne, ook jouw innerlijk vuur aan te wakkeren.
Me te her-inneren wie ik daadwerkelijk ben en de unieke talenten die ik in me heb in te zetten. En hierdoor bij te dragen aan het vergroten van ons collectieve bewust-Zijn. 
Hoe ik dat doe?
Door me elke dag te realiseren dat ik altijd zelf een keus kan maken. Kies ik voor leven in het verleden of in de toekomst?

Of kies ik voor leven in het
hier en Nu?

Na me jarenlang onbewust slachtoffer te hebben gevoeld van de trauma's uit mijn kindertijd en dat wat via eerdere generaties aan mij is doorgegeven, ben ik op een diepere laag aan mezelf gaan werken. In dit proces heb ik heel veel inzichten mogen ontvangen. Leerde ik hoe mijn gedrag vaak niet in lijn was met wie ik daadwerkelijk ben.

Binnenin mij is die andere 'stem' wakker geworden. Daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor! Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen plek weer in te nemen en voortaan geleid en -dragen te worden, gevoed te worden uit de Bron. Op het pad wat voor mij bestemd is. 

Als je mij wilt volgen

Persoonlijk besteed ik weinig tijd aan Social Media, omdat ik wil waken voor overprikkeling. En heb daarom een selectieve keuze gemaakt. Neem gerust een kijkje. 

© De Rustige Stuiterbal - 2021 - KvK 83162976 - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring

No Code Website Builder