Ervaringen ondernemers

"Ik ben gedurende een jaar gecoacht door Doriene. Ik ben het traject ingegaan met de bedoeling meer rust en structuur te krijgen in mijn werk, dagelijks leven en mijn eigen gedachten en ideeën. Doriene doet haar werk echt als coach en zorgt er voor dat je zelf keihard aan de slag gaat, ze inspireert, motiveert en complimenteert. Ze gaat heel doelmatig aan de slag en heeft er voor gezorgd dat ik zelf ook beter doelen ben ga stellen en daar ook heel gestructureerd naar toe ben gaan werken. Met haar methode gaat ze uit van je krachten en zorgt er voor dat je die nog beter gaat benutten. Ik kan een samenwerking met Doriene van harte aanbevelen!"

Marien
Directeur Vedotec

"In de afgelopen maanden heb je mij als 'ADHD-er gecoacht. Je hebt dit voor mij met super veel enthousiasme gedaan. Je laat mij precies de dingen zien, die ik eigenlijk niet wil zien en slaat daarbij precies de spijker op zijn kop. Met jouw tekeningen valt het kwartje precies op de juiste plek en kan ik de warboel in mijn hoofd een beetje structureren. Uiteraard ben ik nog niet klaar, maar ik ben erg blij dat je mij op weg helpt naar een ietwat rustigere Stuiterbal. Heel veel liefs en dank je wel!”

Michel
Ontdekkingsreiziger

"Doriene kwam op mijn pad op weg naar toekomstig ondernemerschap als kindercoach. Zij zet haar AD(H)D talenten op de juiste manier in zodat de sessie werkt voor de coachee en voor haarzelf! 
Tijdens de workshop werd ik aan het werk gezet. Het DOEN stond centraal en dat heeft mij weer tools gegeven om met vol vertrouwen richting mijn eigen kindercoachpraktijk te gaan."

Kirsten
Kindercoach

"Ik heb Doriene leren kennen in een fase waarin onze onderneming zich aan het oriënteren was op de volgende groeifase. Zij heeft hier zeer professioneel in geacteerd. Haar sterke kant is, jou je eigen sterke kanten nog sterker maken en je zwakte om te laten zetten in een kans. Dat alles niet in theorie, die je zo vaak hoort, maar gewoon voluit praktisch. Het heeft geleid tot een opdracht om het hele bedrijf te gaan begeleiden als coach voor onze volgende groeifase. Van harte aanbevolen!"

Piet
Founder
Plvv Directeur Vedotec

©2021 De Rustige Stuiterbal - KvK 83162976 - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring - Vrijgesteld van btw

Landing Page Creator